Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Shubberne

25. oktober fra 20:00 - 22:00

Køb billet

Shubberne Garanterer En Spektakulær Shu-Bi-Dua Fest!

 

 

Shu-Bi-Dua-fans, gør jer klar til at opleve en uforglemmelig aften med Shubberne, Danmarks ubestridt bedste Shu-Bi-Dua-orkester! Dette er ikke bare en koncert; det er en hyldest til det legendariske band og dets største hits, præsenteret på en måde, der vil fortrylle enhver, der elsker Shu-Bi-Dua.

 

Shubberne indtager scenen med en energi, der kan mærkes i hele lokalet, og de serverer Shu-Bi-Duas bedste og ultimativt største hits. Publikum kan forvente en rejse tilbage i tiden, da Shubberne ikke blot reproducerer musikken, men også formår at indfange den autentiske lyd og stemning, som blev skabt på de ikoniske plader.

 

Er du klar til at synge med på klassikere som “Vuffeli-vov,” “Står på en alpetop,” og “Hvalen Valborg”? Shubberne lover ikke kun en koncert, men en sand Shu-Bi-Dua-fest, der vil bringe smil på læberne og få fødderne til at trampe.

 

Køb dine billetter nu og vær en del af denne unikke Shu-Bi-Dua-oplevelse med Shubberne – Danmarks bedste Shu-Bi-Dua orkester!

Billetpris 315 kr. ekskl. gebyr

 

Bedste hilsner

LiveOplev

”LiveOplev er din nye oplevelsesplatform, hvor formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet.

Gennem mere end 12 forskellige lokaliteter vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer – LiveOplev har noget for enhver smag.” – se mere på www.liveoplev.dk

Detaljer

Dato:
25. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Thisted Musikteater