Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Børste

15. oktober fra 10:30 - 12:00

Køb billet

Tag Med På Et Magisk Eventyr med Børste fra Minisjang – Perfekt for Små Stjerner på 1-5 År!

 

Vi inviterer jer til en helt særlig begivenhed, hvor Minisjangs elskede stjerne, Børste, træder ud fra skærmen og ind i virkeligheden med et spritnyt show, der vil fortrylle jeres små engle!

 

Børste, det charmerende pindsvin, har forladt sit hyggelige hus i Minisjang for at møde jeres små vidundere ansigt til ansigt. Dette er en enestående mulighed for, at jeres børn i alderen 0-5 år kan opleve deres yndlingskarakter live!

 

Efter det hjertevarmende show har I endda chancen for at hilse på Børste personligt og give ham en krammer – og bare rolig, han forsikrer, at hans pigge er bløde og helt ufarlige!

Børste er en velkendt skikkelse fra DR Minisjang, hvor han stråler som hovedperson i populære animerede tegnefilm og spreder glæde med de bedste fagtesange.

 

Oplev magien sammen med jeres små skatte! Showet varer 30 minutter, efterfulgt af 30 minutters Meet´n Greet, hvor børnene kan få et nærmere kig på deres nye bedste pindsvinven, Børste!

 

Vi glæder os til at dele dette uforglemmelige øjeblik med jer og jeres små eventyrlystne sjæle!

Billetpris 195 kr. ekskl. gebyr

 

Bedste hilsner

LiveOplev

”LiveOplev er din nye oplevelsesplatform, hvor formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet.

Gennem mere end 12 forskellige lokaliteter vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer – LiveOplev har noget for enhver smag.” – se mere på www.liveoplev.dk

Detaljer

Dato:
15. oktober
Tidspunkt:
10:30 - 12:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Thisted Musikteater