Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Beatles Revival

29. november fra 20:00 - 22:00

 

Køb billet

 

“Now And Then” – En Hyldestkoncert til alle Beatles-elskere

 

Nyd en tidsrejse gennem Beatles’ magiske univers, når Hyldestkoncerten tager scenen i en enestående “Now And Then” koncert.

Dette er ikke bare en musikalsk begivenhed; det er en kærlig hyldest til alle, der har Beatles’ toner dybt forankret i deres hjerter.

 

Beatles Revival vil fortrylle publikum med deres autentiske gengivelse af Beatles’ legendariske hits. Fra de ikoniske “Yesterday” og “Let It Be” til de energifyldte “Twist and Shout” og “A Hard Day’s Night,” vil koncerten tage dig med på en følelsesladet rejse gennem musikhistorien.

 

Oplev den tidløse magi og genoplev øjeblikkene fra fortiden med Beatles Revival, der formår at fange den autentiske ånd og sjæl af Liverpool’s fab four. Det bliver en aften fyldt med nostalgi, glæde og fællesskab for alle, der elsker Beatles’ uforglemmelige lyd.

 

Sæt “Now And Then” koncerten med Beatles Revival på din kalender og deltag i en musikalsk fejring, der forbinder generationer og forener alle Beatles-elskere i en fælles kærlighed til den største musikgruppe nogensinde.

Billetpris 315 kr. ekskl. gebyr

 

Bedste hilsner

LiveOplev

”LiveOplev er din nye oplevelsesplatform, hvor formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet.

Gennem mere end 12 forskellige lokaliteter vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer – LiveOplev har noget for enhver smag.” – se mere på www.liveoplev.dk

Detaljer

Dato:
29. november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

liveoplev
E-mail:
info@liveoplev.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Thisted Musikteater