Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Ukraine Rocks i Thisted Musikteater

19. maj fra 19:30 - 22:00

Køb billet

Kom med til et brag af en ukrainsk fest, når nogle af de mest lovende bands fra de pulserende ukrainske rockscene kommer til Danmark. Ud over fast honorar går alt overskud af billetsalget i en lige fordeling til bandsene og nødshjælp til Ukraine så kom med og støt op om det krigsramte land og deres musikscene samtidig!

På touren UKRAINE ROCKS turnerer seks bands landet rundt for at introducere folket til ukrainske guitarriffs og trommesoloer. De fleste bands har tidligere spillet shows rundt omkring i Europa, men det er første gang, vi i Danmark får chancen for at opleve dem.

De udvalgte bands repræsenterer Ukraine på bedste vis; de leverer fantastiske musikalske oplevelser. Derudover er det et rockshow, som er vigtigere end nogensinde før.

De fleste af musikerne har oplevet krigen tæt på. Mange har familie i de ramte områder. Nogle bor der selv. Og andre er med i forsvaret af Kyiv. Når de kommer til Danmark er det for at vise Ukraines farver og kæmpe på den måde, de kan bedst. Nemlig med musikken.

I nogle timer samles vi i det frirum, som kun musikken kan tilbyde. Vi ser en anden side af Ukraine – og endelig er koncerten med til at støtte Ukraine både symbolsk og økonomisk.

De bands, du kan opleve i Musikteatret er:

Straytones
The cow
Superflat

Detaljer

Dato:
19. maj
Tidspunkt:
19:30 - 22:00