Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Slager Parade

26. januar 2019 fra 19:30 - 22:00

Slager Parade
Køb billet

 

Bjørn Tidmand, der var en af de bærende kræfter i paradens begyndelse sammen med bl.a. Tommy Seebach, deltager igen i 2019 og giver sine velkendte hits, lige fra “Lille Sommerfugl” og “Brænd mine Breve” til “Nu tager jeg til Dublin” og “Rosen er rød min ven” og mange flere.

Slager Parade

Pernille Schrøder kender de fleste fra hendes revyroller i bl.a. Cirkus Revyen og Nykøbing F. revyen, men hun er også en eminent sangerinde, som I kan glæde jer til at opleve.

Bjarne Lisby huskes måske bedst for sangen om “De Gamle Bukser”, og hans humørfyldte underholdning.

Anne Karin Broberg er en af landets populæreste revykunstnere. Hun blev hædret med “Årets Dirch 2017”, men er også kendt for sin deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix.

Louise Espersen startede sin karriere med at synge Gitte Hænning sange på så formidabel vis, at Gitte selv roste hende til skyerne. Siden er det blevet til et hav af egne sange, og medvirken på tv flere gange.

Klaus & Servants der i 2018 blev kåret som “Årets Liveband” ved Boxens store dansktopfest er traditionen tro bandet, der bakker alle kunstnerne op og optræder med deres egne suveræne hits. Hvem kender ikke “Herstedvester”, “Bank tre gange” og ”Den bedste pige”.

Showet bindes sammen af konferencier Karin Strand-Holm – kendt fra DK4 tv-showet “Syng med & Tip et hit”.

Detaljer

Dato:
26. januar 2019
Tidspunkt:
19:30 - 22:00

Sted

Thisted Musikteater