Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

r8Dio Live i Gulvhøjde – Brian Lykke og Kasper Nielsen

26. oktober fra 19:00 - 21:00

Køb billet

r8Dio–Live i Gulvhøjde

Klavs Bundgaard og Allan Sindberg er Danmarks nye radiofoniske power par. De har i mere end 2 år bygget r8Dio op til det fænomen, radioen er i dag. De har synergeret, segmenteret og været pro-aktivistiske i deres vej mod toppen af den danske medieverden. Og nu kommer de så med et live-show, der rammer lige der, hvor danskerne elsker at være: I gulvhøjde.

Med sig har de, udover flere priser og mere end 130 afsnit af podcasten Undskyld Vi Roder, et inspirerende og energisk show, hvor radiodirektør og kulturkonge Klavs Bundgaard vil fortælle om, hvordan alle kan komme i gulvhøjde, såvel lokalt som globalt. Hans soulmate og guldfugl Allan Sindberg, radiovært, programchef, DJ, markedsføringsansvarlig og bedre kendt som Smørstemmen Fra Ikast, vil supplere med sine mange talenter og bl.a. sørge for stærke musikalske indslag.

Klavs og Allan vil på forunderlig vis interagere med publikum, som undervejs vil opleve at de er medskabere af showet. Se, dét er synergering! Det bliver med andre ord en hæsblæsende aften hvor duoen giver noget tilbage til danskerne, som de kan bruge i deres hverdag og på egen krop opleve, hvad det egentligt vil sige at synergere.

Liveshowet ’r8Dio–Live i Gulvhøjde’ har premiere i 2023, og tager afsæt i den succesfulde podcastserie ’Undskyld Vi Roder’, som handler om opstarten på den fiktive taleradio, r8Dio. Podcasten har mere end150.000 månedlige lyttere, og har modtaget flere priser og senest en nominering som ’Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla 2022

Detaljer

Dato:
26. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Tags:
,