Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mark le Fevre – Heldig i Thisted Musikteater

17. august fra 19:00 - 21:00

Køb billet

 

Af hjertet tak til jer tusindvis af mennesker, der allerede har købt billet til mit kommende show ”HELDIG”.

Showet er allerede rigtigt godt på vej, og jeg glæder mig meget til at optræde for jer.
Desværre har nedlukningen af landet dog betydet, at jeg ikke har kunnet optræde og finpudse showet, og jeg har derfor valgt at udskyde de shows, der er planlagt til efteråret 2021. Turnéen vil i stedet starte i januar 2022.
Lidt kedelige, men også nødvendige nyheder, som bunder i, at jeg er meget passioneret omkring mine optrædener. Jeg ville hade at gå på scenen med et show, der ikke er nået at blive ligeså godt, som jeg gerne vil have det skal være.
Jeg skylder mig selv og ikke mindst jer, der har valgt at bruge jeres aften og jeres penge på mig, at levere det bedst mulige show.
Jeg håber derfor, I forstår beslutningen og har lyst til at beholde jeres billetter.
Jeg glæder mig rigtigt meget til premieren og på forhånd tak for tålmodigheden.Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen. Idéen til det nye One-man show HELDIG tog faktisk sit udspring i BØVL, hvor han arbejdede med moralen: ”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed”. Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på tv, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede han havde kræft. ”Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikkert: 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show. 2: Jeg tør fandeme ikke have en stor morale med” – siger en i øvrigt fit-for-fight Mark le Fêvre. Mark le Fêvres nye landsdækkende tour HELDIG har premiere den 30. september 2021 på Bremen Teater i København. Varighed: 1x75min uden pause. Unnummeret siddepladser Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 38481633 Ledsager er gratis, såfremt ledsager kan fremvise gyldigt ledsagerkort. Der betales dog gebyr.

Information om arrangøren:

Tajmer Booking og Management Søndre Allé 17, 4600, Køge, Danmark

Eventinformation

Unummererede pladser

Detaljer

Dato:
17. august
Tidspunkt:
19:00 - 21:00