Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Lisbeth Zornig fordrag i Thisted Musikteater

28. februar fra 19:00 - 21:00

Køb billet

 

Kom og få Lisbeth Zornigs konkrete tips til, hvordan du får mere livsglæde ind i hverdagen og beskytter dig selv bedre imod mistrivsel og stress. Hvorfor? Fordi hver tredje kvinde og hver fjerde mand nu kæmper med alvorlig mistrivsel, og tallene stiger. Hvad enten vi blevet mere sårbare eller omgivelserne er blevet mere barske, så er den gode nyhed, at vi kan gøre rigtig meget selv – også selvom mistrivslen ikke er vores skyld. Lisbeth leverer i dette livsbekræftende foredrag sin egen velafprøvede værktøjskasse til mere livsglæde og mindre stress.

Lisbeth Zornig, kvinden bag de populære foredrag om Tigerdyrskuren og forfatter til bestselleren Zornigkuren, fortæller i dette foredrag, hvordan vi ved hjælp af enkle værktøj og metoder kan finde mere livsglæde i hverdagen og holde stressen på afstand. Lisbeth krydrer som altid foredraget med egne erfaringer og anekdoter, som du kan grine ad og spejle dig i. Hun er aldrig fedtet med humoristisk selvudlevering.

Lisbeth ramte selv den mentale mur og oplevede de helbredsmæssige udfordringer efter en alvorlig livskrise for nogle år siden. Hun fandt frem til evidensbaseret ny viden om livsmestring, livsglæde og stress, som både handler om kost, krop og tanker, altså hvad du putter i munden og i hjernen, og hvordan du tænker om verden og dig selv, plus metoder til at ”snyde” din hjerne og dit nervesystem til en følelse af større ro.

“Efter at have oplevet Lisbeth Zornig’s foredrag er jeg bare nødt til at anbefale det til jer derude. Hun kommer omkring alle de ting, mange altid går og kæmper med. Hun fortæller ærligt om hendes vej til at se sund og glad ud, og hun inspirerer virkelig én til at gøre noget andet og få et sundere liv.” — Gitte Lauenborg

Du kan blandt andet spise dig til livsglæde og mindre stress

 

Detaljer

Dato:
28. februar
Tidspunkt:
19:00 - 21:00