Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Depression Rocks

30. oktober fra 18:30 - 21:00

Køb billet

 

En aften med Mestring, Musik og Mental Empowerment

Oplev en hjertevarm og tankevækkende aften, hvor musik og psykologi forenes for at tilbyde redskaber til mestring af depression.

Nogle gange gemmer der sig styrke og inspiration i de mest usandsynlige steder. Den karismatiske sangerinde og sangskriver, Franciska Wingreen, tager dig med på en personlig rejse gennem psykisk sygdom og helbredelse ved hjælp af musik og mindset-træning. Fra at have kæmpet med depression, angst og stress står hun i dag som et levende bevis på, at forandring er mulig.

Hvad kan du forvente:

  • Åben samtale om mestring: Franciska og Camilla vil sammen udforske, hvordan man kan ændre kurs og finde styrke i mødet med udfordringer.
  • Rørende fortællinger : Franciska vil dele intime fortællinger fra hendes historie om, hvordan hun, via musik og mental træning, gik fra syg til rask. Og ikke mindst give publikum mulighed for, teoretisk at forstå det menneskelige sind.
  • Psykologisk indsigt: Psykolog Camilla Samsø Sørensen sætter fokus på øget forståelse for samspillet mellem vores tanker og adfærd, og vil samtidigt præsentere konkrete strategier til mestring af depression.
  • Musikalske øjeblikke: Franciska vil spille en række af hendes sange live, og derigennem tage publikum med på en emotionel og musikalsk rejse.

Hvornår: Onsdag d. 30. oktober fra kl. 18:30-21

Hvor: Thisted Musikteater – Håndværker Torv 1, 7700 Thisted

Pris: Arrangementet er gratis, men husk tilmelding via linket!

Vi glæder os til at se dig

Detaljer

Dato:
30. oktober
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Depressionsforeningen
Telefon:
33124727
E-mail:
sekretariat@depressionsforeningen.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Thisted Musikteater