Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Den gamle Grammofon

18. marts fra 19:30 - 21:30

DEN GAMLE GRAMMOFON

“Den gamle grammofon” dyrker den danske revyvise-skat fra de sidste 100 år – krydret med sange fra både film og teater samt monologer,  et par duetter og sjove indslag. Kort sagt en musikalsk tidsrejse gennem dansk populærmusik i de sidste 100 år. Kvartetten lægger vægt på formidlingen af tekst og musik. Publikum kan derfor forvente at de to sangere lever sig ind i og dramatiserer sangene og musikken er arrangeret, så hvert musiknummer kommer til sin ret og med respekt for den tid de enkelte sange er skrevet i.

Hvem står bag “Den Gamle Grammofon”?
Brian Svendsen og John Skou er begge uddannede fra Syddansk Musikkonservatorium. Brian er oprindeligt saxofonist, men han er også en dygtig pianist og arrangør. John Skou er uddannet bassist og er en flittig brugt musiker i forskellige sammenhænge, bl.a. har han spillet med i Den lille havfrue på Fredericia Teater og kabaret med Arne Lundemann i Kerteminde. Han spiller desuden klaver i duoen Revysangens Genklang – i øvrigt sammen med Birgitte Antonius. Hun er ligeledes uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium som pianist, men allerede dengang brugte hun meget tid på sang og teater.
Neklas Klausen vil mange måske kende fra Varde Sommerspil og andre forestillinger i 7-kanten. Han har bl.a. spillet en af hovedrollerne i musicalversionen af “Midt om natten” og haft større roller i bl.a. “Annie get your gun”, “SHREK – the musical” og “Chicago”.

Detaljer

Dato:
18. marts
Tidspunkt:
19:30 - 21:30