Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Comedyklubben på tur i Thisted Musikteater

6. november fra 20:00 - 22:00

Thisted Musikteater og Comedyklubben præsenterer:

Thomas Hartmann og Jonas Mogensen.
Vært: Valdemar Pustelnik

Køb billet

Showstart: 20.00.
Pris:
Standard:       130 kroner inkl. billetgebyr.
Studie-billet: 100 kroner ink. billetgebyr.

Thomas Hartmann:
Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter.

I 2018 turnerede Thomas Hartmann hele landet med sit anmelderroste oneman show “Kærlighed”.

Jonas Mogensen
Jonas gjorde sig for alvor bemærket, da han i 2015 vandt Zulu Comedy Gallas Talentpris, og året efter satte streg under sit talent, med sin optræden i operaen til Zulu Comedy Galla 2016. Sidenhen har han været fast inventar på Comedy Aid, været en del af Zulu Comedy Festival Stand-up show, der blev transmitteret live på TV 2 Zulu og optrådt i programmet Stand-up uden grænser, som blev vist på Comedy Central.

Som skuespiller har han medvirket i sketchprogrammerne “Grand Danois” på TV2, og i “Er Vi Der Ikke Snart?” på TV 2 Zulu. Sidstnævnte skabte han selv sammen med makkeren Kasper Gross.

Jonas’ seneste projekt er “Minkavlerne” er en tv-serie der har premiere til efteråret på TV2 Zulu, som han selv har været med til at skrive og medvirker i.

Valdemar Pustelnik
Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015.
Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Detaljer

Dato:
6. november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00