Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Charlotte Kappel og Janni Pedersen i Thisted Musikteater

28. september fra 19:00 - 21:00

Køb billet

At skabe en gerningsmand

Hvordan skaber en krimiforfatter et troværdigt og virkelighedsnært plot? Kan man gå for tæt på virkeligheden i fiktionens verden? Og hvordan er det som ekspert at se ens faglige viden blive brugt som underholdning i en bog? Det og meget andet kommer publikum tæt på i denne nye Crime Talk, hvor vores lokale kriminalpsykolog Charlotte Kappel har tv-vært og krimiforfatter Janni Pedersen med på scenen i Thisted Musikteater den 23. marts. Her fortæller de to om deres spændende arbejde hver især og deres samarbejde.
Hør også hvordan Janni Pedersen sammen med sin mand og medforfatter, Kim Faber bruger eksperter som Charlotte Kappel til at skabe troværdighed i deres fiktion og gode solide karakterer. Charlotte Kappels mange års erfaring som kriminalpsykolog har de to fortattere især brugt til skabelsen af bestselleren Kvæler, som udkom i 2021.

Om de medvirkende:

Janni Pedersen er TV-reporter og krimiforfatter og har igennem mange år rapporteret fra gerningssteder, pressemøder og retssager og lavet interview med personer på begge sider af loven. Hun er blandt andet studievært på kriminalmagasinet Station 2 og Bag Forbrydelsen og er lige nu vært på Go Aften Live. Samtidig har hun stor succes som krimiforfatter med sin mand Kim Faber.
Charlotte Kappel er både cand.psych. og ph.d. i forensic psychology. Hun har specialiseret sig i psykopati, brandstiftelse, profilering samt geografisk gerningsmandsprofilering, og så har hun været med i maskinrummet på flere bøger for adskillige krimiforfattere for at hjælpe med at gøre deres bøger så troværdige som overhovedet muligt.
U-nummererede pladser
Dørene åbner kl. 18:30

Detaljer

Dato:
28. september
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Tags:
,